Pasta met spinazie en champignonroom

Allergenen

Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snij in halve ringen.

  2. Pel de look en pers fijn met een lookpers.

  3. Borstel de bospaddenstoelen en scheur de grotere exemplaren in kleinere stukken.

  4. Verhit 3 el olijfolie in een bakpan.

  5. Bak de bospaddenstoelen in 2 keer al roerend goudbruin in de hete olie.

  6. Voeg de sjalot en look toe en laat 1 min meebakken.

  7. Blus met de witte wijn en laat inkoken.

  8. Bevochtig met de kippenbouillon en room. Laat inkoken tot sausdikte.

  9. Snipper de bieslook fijn.

  10. Schaaf de Parmezaanse kaas fijn.

  11. Breng gezouten water aan de kook.

  12. Kook de pasta beetgaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.

  13. Roer de roomkaas en spinazie onder de saus en laat slinken.

  14. Giet de beetgare pasta af en roer onder de saus. Kruid met zwarte peper en zout.

  15. Werk af met bieslook en schilfers Parmezaanse kaas.