Lactose , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Snij 2 schijven van ± 2 cm uit de meloen. Haal de zaadjes uit de schijven.
Meng de yoghurt met de mayonaise en de mierikswortelpasta. Kruid met peper en zout.
Snij de rauwe coquilles in dunne plakjes. Besprenkel met limoensap en olijfolie. Kruid met peper en fleur de sel.
Schik de plakjes gemarineerde coquilles op de meloenschijven.
Schik met een lepel een paar toefjes hummus en yoghurtdressing op de meloenschijf en plakjes coquilles.
Werk af met plukjes kervel, waterkers en basilicum.
Kruid met peper.Tip: je kan de coquilles ook kort aanbakken in Spar boter.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven