Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Ananas
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij in stukken. Pureer de ananas in de blender. Giet de pulp door een zeef of neteldoek en druk er alle sap uit.
-
Giet het ananassap, de kokosmelk en de rum in de blender. Voeg de suiker, het snuifje kaneel, het vanille-extract en het crushed ijs toe. Laat kort draaien.
-
Giet de piña colada in een glas en serveer onmiddellijk.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven