Pita met kipgyros en yoghurtdressing

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: pel het teentje look en pers boven een kom.
-
Roer de mayonaise en yoghurt erdoor. Kruid met komijn, peper en zout.
-
Snij de tomaten in fijne plakjes.
-
Roerbak de gyros in een scheutje olijfolie gaar in 8 min.
-
Toast de pitabroodjes in de broodrooster en snij open.
-
Bestrijk de binnenzijde met dressing en vul ze met een beetje ijsbergsla, wat geraspte worteltjes, een plakje tomaat en de gyros.
-
Werk af met een lepeltje saus en serveer met de rest van de groenten en dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders