Pizza met mascarpone en Nutella

e18fab37ca8a1359c000fd0887dd0697e3f87188e5ef27e34fb0cfcedc09a4fd.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de amandelschilfers in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen. Hak de pistachenoten in kleinere stukjes.

  2. Rol het pizzadeeg open. Bestrijk het eerst met de mascarpone en vervolgens met de hazelnootpasta.

  3. Leg het pizzadeeg op een pizzasteen en zorg ervoor dat de barbecue heel warm is.

  4. Leg de pizzasteen met pizza op de grill van de barbecue en bak gedurende 12 tot 15 minuten.

  5. Werk af met de geroosterde amandelschilfers en gehakte pistachenoten.

  6. Snij in stukken en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit