Pizza met mascarpone en Nutella
 
                    
                    
                Allergenen
                
                    noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Rooster de amandelschilfers in een droge koekenpan. Haal uit de pan en laat afkoelen. Hak de pistachenoten in kleinere stukjes. 
- 
                    
                    Rol het pizzadeeg open. Bestrijk het eerst met de mascarpone en vervolgens met de hazelnootpasta. 
- 
                    
                    Leg het pizzadeeg op een pizzasteen en zorg ervoor dat de barbecue heel warm is. 
- 
                    
                    Leg de pizzasteen met pizza op de grill van de barbecue en bak gedurende 12 tot 15 minuten. 
- 
                    
                    Werk af met de geroosterde amandelschilfers en gehakte pistachenoten. 
- 
                    
                    Snij in stukken en serveer onmiddellijk. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                