Chocoladecookies met karamel en Nutella

Chocoladecookies met karamel en Nutella

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Smelt de boter in een middelgrote conische sauspan. Neem de pan van het vuur en meng de suiker en de eieren eronder.

  3. Voeg de cacao, het zout en het bakpoeder toe en roer tot alles goed gemengd is.

  4. Voeg de bloem toe en meng tot er geen bloemresten meer te zien zijn.

  5. Voeg als laatste de chocoladegallets toe.

  6. Neem een bakplaat en bedek met een vel bakpapier.

  7. Neem een volle eetlepel deeg en leg op het bakpapier. Maak een putje in het midden van het deeg. Vul met wat Nutella en duw er een Rolo in. Dek af met wat deeg tot alles bedekt is. Zorg ervoor dat alles goed aansluit.

  8. Strooi wat fleur de sel over de hoopjes deeg.

  9. Bak de koekjes gedurende 8 à 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  10. Haal ze uit de oven en laat afkoelen op een rooster.