Vis
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Spoel de paprika’s, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika’s in dunne repen.
Snij de mozzarella in plakjes.
Ontrol het pizzadeeg en leg op een bakplaat met wat bakpapier of een pizzasteen. Verwarm de oven voor op 210°C.
Bedek het deeg met de tomatenbasis voor pizza.
Open de blikken rode zalm en laat uitlekken.
Verdeel de paprikarepen over de tomatensaus. Trek de zalm in stukken en schik ook op het pizzadeeg. Werk af met de mozzarella en kappertjes. Kruid met peper, zout en verse dille.
Steek de pizza’s in de oven en laat gedurende 15 minuten goudbruin bakken.
Snij in stukken en dien onmiddellijk op.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders