Vis
, sesamzaad
en sojabonen.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Reinig de lente-uitjes en snipper fijn. Snij de zalm in hapklare blokjes. Snij de radijsjes in fijne plakjes.
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Meng sojasaus, rijstazijn, sesamolie en -zaadjes, pili-pili en fijngesnipperde lente-ui. Giet dit mengsel over de rauwe zalmstukjes. Laat 5 min marineren.
Snij de avocado in blokjes van dezelfde grootte als de zalm. Meng voorzichtig onder de zalm.
Snij de komkommer in lange slierten en rol ze op.
Doe de rijst in mooie kommetjes, schep het vismengsel erover.
Werk af met zeewiersalade en enkele plakjes radijs.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders