Poke bowl met zalm, komkommer en avocado
Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Reinig de lente-uitjes en snipper fijn. Snij de zalm in hapklare blokjes. Snij de radijsjes in fijne plakjes.
 - 
                    
                    
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
 - 
                    
                    
Meng sojasaus, rijstazijn, sesamolie en -zaadjes, pili-pili en fijngesnipperde lente-ui. Giet dit mengsel over de rauwe zalmstukjes. Laat 5 min marineren.
 - 
                    
                    
Snij de avocado in blokjes van dezelfde grootte als de zalm. Meng voorzichtig onder de zalm.
 - 
                    
                    
Snij de komkommer in lange slierten en rol ze op.
 - 
                    
                    
Doe de rijst in mooie kommetjes, schep het vismengsel erover.
 - 
                    
                    
Werk af met zeewiersalade en enkele plakjes radijs.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders