Eieren, Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wrijf de bakvorm in met malse boter en bestuif overal met bloem. Bekleed met de plakken bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui en snij in fijne reepjes. Stoof glazig in wat olijfolie in een hete pan. Hou apart.
-
Reinig het wit van prei. Snij deze in stukken van 8 cm. Snij overlangs in 2 delen.
-
Verdeel de gestoofde ui over het deeg in de bakvorm. Schik de stukken prei naast elkaar op de ui. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Mix de eieren met de room. Giet voorzichtig over de vulling in de bakvorm.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze over de prei.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten.
-
Serveer met een gemengde sla besprenkeld met wat olijfolie.
-
Tip: als je geen rechthoekige bakvorm hebt, kan je een ronde bakvorm gebruiken. Hier leg je dan een rond vel bladerdeeg in.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven