Quiche met kropsla en gehakt

0aad3860c7d920b6eb9f3e2e64b53bc62b9ecc16b0f5125e8423c0e5eb5b3ed3.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de lente-ui in schuine stukken van 2 cm. Was en droog de kropsla. Snij in reepjes.

  3. Stoof de kropsla in boter. Kruid met versgemalen peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.

  4. Bak het gehakt rul in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.

  5. Klop de eieren los met de room en kruid met peper, zout, kerriepoeder en kurkuma.

  6. Bekleed een taartbodem met het deeg. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg. Bedek met bakpapier en bakparels. Bak gedurende 10 minuten blind.

  7. Bestrooi de taartbodem met panko.

  8. Schep het gehakt en de lente-ui door de uitgelekte sla. Kruid bij indien nodig. Verdeel over de taartbodem.

  9. Overgiet met het eimengsel. Bak goudbruin en gaar in 45 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit