Reestoofpot met chocoladeaccent en veenbessen

a74f7143c2b90c3474c8980b8ade8c4192fb019ef5057925485fec228d045440.jpg

Allergenen

Selder, Gluten, Lactose, Melk, Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes van 2 cm op 2 cm. Spoel ze

  2. Reinig alle groenten en snij ze in stukken van 2 cm dikte.

  3. Smelt de boter in een grote stoofpot tot ze mooi bruist en goudkleurig is. Bak de stukken vlees mooi krokant aan alle zijden. Kruid met peper en zout. Voeg de groenten (wortel, prei, selder, zilveruitjes, aardappel) toe en laat 5 minuten stoven. Bestrooi met bloem en meng onder het vlees en de groenten.

  4. Bevochtig met de porto en wildfond. Meng alles goed. Voeg het kruidentuiltje, de kruidnagels, jeneverbessen, chocolade, peperkoek en mosterd toe.

  5. Breng aan de kook en laat op een matig vuur sudderen gedurende 1 tot 2 uren.

  6. Voeg de veenbessen halverwege toe.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit