Ribbetjes met barbecuesaus

eed466a3358291607c598c5e1274b923409651b2ab17af01f800606b220a04ae.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de ribben op 50 minuten gaar in vleesbouillon.

  2. Stoof de ui, geperste look en fijngesnipperde chili aan in olijfolie. Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren. Blus met azijn en roer de tomatenpuree eronder.

  3. Overgiet met de bouillon en voeg het kaneelstokje toe. Roer de harissa en het limoensap erdoor. Laat 15 minuten pruttelen.

  4. Vis het kaneelstokje eruit en voeg het appeldiksap toe. Breng op smaak met peper en zout. Mix tot een gladde saus.

  5. Bestrijk de gare ribben met barbecuesaus en gril ze 6 à 8 minuten aan elke kant op de barbecue.

  6. Serveer met de rest van de saus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit