Eieren
, Gluten
, Lactose
, Melk
en Pindanoten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Snij de mozzarella in blokjes van 1 cm.
Zet 3 diepe borden klaar in de juiste volgorde, 1 met bloem, vervolgens 1 met losgeklopt ei en als laatste 1 met panko.
Vorm van de koude risotto balletjes ter grootte van een bitterbal.
Druk ze tot een cirkel plat in de palm van je hand, leg een blokje mozzarella in het midden en druk de risotto errond tot je opnieuw een balletje hebt.
Rol door de bloem, ei en panko.
Bak in hete olie op 185°C in kleine porties in enkele minuten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer onmiddellijk.
Tip: geserveerd met een salade is dit een lunchgerecht.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders