Roodbaars verpakt in gedroogde ham met rode wijnsaus & erwtjes

Roodbaars verpakt in gedroogde ham met rode wijnsaus & erwtjes

Allergenen

Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Fruit de sjalotsnippers in 1 eetlepel boter in een wijde sauspan. Voeg look, laurier en tijm toe en overgiet met de fond en de wijn.

  2. Breng aan de kook en laat op een matig vuur tot de helft inkoken. Giet door een puntzeef. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verpak elke visfilet in een snede gedroogde ham.

  4. Stoof de uisnippers aan in boter, voeg de erwtjes eraan toe en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Bak de vispakketjes goudbruin en gaar in hete boter. Kruid met versgemalen peper.

  6. Verwarm de saus tot het kookpunt. Haal de pan van het vuur en klop de boterklontjes in kleine hoeveelheden met een garde door de saus.

  7. Serveer de vispakketjes op voorverwarmde borden. Schep de erwtjes ernaast en nappeer met de rode wijnsaus.

  8. Lekker met aardappelpuree.