Selder
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Pel de ui en snij in ringen. Schil de wortel en pastinaak. Snij in blokjes. Reinig de bleekselder en snij ook in blokjes.
Smelt de boter in een stoofpot en bak het vlees aan alle kanten aan. Kruid met peper en zout.
Voeg de groenten toe aan het vlees en kook gaar. Giet het bier erbij en laat tot de helft inkoken. Voeg de runderbouillon toe en laat nog 1 tot 1 uur 30 minuten sudderen op een zacht vuur.
Snij de wortel in lange fijne plakjes met een dunschiller. Rooster gedurende 3 à 4 minuten in de oven op 150°C.
Warm de aardappelpuree op en werk af met fijngesnipperde bieslook.
Serveer de rundstoofpot met de aardappelpuree en geroosterde wortel.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders