Salade frisée met spekjes

5af3a706ca11aaeacb4f6c6df8af51bd3bb78e72fb1b839935b505c68d03da58.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de eieren hard gedurende 8 à 10 min.

  2. a5ea41b265c7b2a026b8217765159ed6855633604f69106350d22da361ee9585.jpg

    Trek de bladeren van de sla (lollo bionda) los en spoel goed. Zwier droog en doe in een grote kom.

  3. f2bae3636f5a162038e0c3f15ffd4ffa27590b1a680cac992578b32e5451bf68.jpg

    Spoel de tomaten, snij in stukjes en voeg toe aan de salade.

  4. 39317e584dad1d945ebcb6b9e1044ee56aa42ec72c864e0089a8bc3fba6521cd.jpg

    Bak de spekblokjes krokant in een hete pan met een klontje boter.

  5. 78bf9dbc341777835f47b37536524e2041c3811d9acf2bf281a7efbb6d963a22.jpg

    Deglaceer de gebakken spekblokjes met de frambozenazijn en giet de room erbij. Laat een beetje inkoken.

  6. 57cdb2a9d35397058bfbe30648e82cdfd5dd976b90bdcf068045ade151dad96c.jpg

    Pel de gekookte eieren. Snij middendoor en daarna in kleinere stukken. Voeg toe aan de sla.

  7. 0b676ac3a9cf65a43fda3fe2801797cf512be7f2a803151737a13ed4305d7131.jpg

    Giet de spekblokjes met saus bij de salade en meng alles.

  8. Toast ondertussen de sneden brood.

  9. Serveer de salade op de borden en geef het getoaste brood erbij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit