noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Aardappel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: pel en snipper de sjalot fijn. Snij de dragonblaadjes fijn.
-
Meng het citroensap met de azijn. Klop er beetje bij beetje de verschillende olies door.
-
Breng op smaak met peper en zout. Schep de sjalotjes en dragon erdoor.
-
Snij de artisjokbodems in repen en schep de vinaigrette erdoor.
-
Spoel de aardappelen, schil ze niet. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
-
Giet af en snij in blokjes.
-
Schep de hete aardappelen door de artisjok. Laat de salade marineren tot de aardappelen afgekoeld zijn.
-
Snij de spinazieblaadjes fijn en schep door de salade. Werk af met wat dragontakjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven