Salade van gegrilde groenten met Berloumi

Salade van gegrilde groenten met Berloumi

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paprika, aubergine en courgette in hapklare stukjes. Schil de wortel met de dunschiller en snij in dunne plakjes. Gril de groenten in de grillpan.

  2. Gril ook de kaas in de grillpan.

  3. Rooster de tomaatjes 10 à 15 min in een oven op 180C°.

  4. Snij de komkommer in heel dunne schijfjes. Je kan hiervoor een mandoline gebruiken. Snij de ui in fijne ringetjes. Laat deze groenten even marineren in 100 ml water met 50 ml azijn en wat zout.

  5. Dresseer het bord met de groenten en kaas. Werk af met de rauwe groenten. Besprenkel met olijfolie en rode wijnazijn. Kruid met peper en zout.

  6. Pluk de verse kruiden van de takjes en strooi over de salade. Werk af met pijnboompitten en zeste van limoen.