Salade van tijgergarnalen

7b9e2c8795d5ff4e9415f507675b9116f3df37ea9169bf1563d9c548679840e1.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees. Snij met behulp van een scherp mes de partjes van tussen de witte vliezen (= peler à vif). Vang het sap op.

  3. Plaats de schaaltjes met tijgergarnalen 8 minuten in de oven.

  4. Verdeel de slablaadjes en sinaasappelpartjes over 2 borden. Besprenkel met het sinaasappelsap en een scheutje olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Schik de warme garnalen erop en bedruip met de kruidenboter.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit