Scampi in tempuradeeg met wasabidipsausjes

Scampi in tempuradeeg met wasabidipsausjes

Allergenen

Schaaldieren , Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem, het ei en het water tot je een soort pannenkoekenbeslag bekomt. Kruid met peper en zout.

  2. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Steek de scampi’s in de lengte op de satéstokken en kruid met peper en zout.

  3. Meng de wasabipasta onder de mayonaise en de sojasaus. Doe de verschillende dipsausjes in aparte potjes.

  4. Dompel de scampi in het tempurabeslag en fruit in frituurvet van 180°C gedurende ± 4 minuten. Bak slechts enkele scampi’s tegelijk.

  5. Haal uit het frituurvet en laat kort uitlekken op wat keukenpapier.

  6. Schik de gemengde slablaadjes op een schotel en leg de scampisatés op de schotel. Serveer met de sausjes.