Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Schil de wortelen en snij vervolgens slierten met de dunschiller.
Schil de koolrabi en snij in dikke repen.
Snij de voorgekookte bieten in dikke reepjes.
Haal het kontje van het witlof en trek de blaadjes los. Snij de blaadjes in de lengte in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap tegen verkleuring.
Snij de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi met suiker en overgiet met azijn. Laat 15 min marineren in de koelkast.
Klop de yoghurt wat los, kruid met peper en zout en meng met de fijngesneden dille.
Verdeel de groenten, aardappelen en rolmops over een grote schaal.
Serveer de salade met de yoghurtsaus en een paar takjes verse dille.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven