Schnitzel met bloemkool, gestoofde uien en patatjes

4468823d9b14ffa6f9aa93770d7680e883dbfb7d89bd199ab35d6cea63a35768.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de bloemkool, snij in roosjes en kook ze gaar. Laat uitlekken.

  2. Pel de uien, snij in ringen en bak in 50 g boter. Voeg de suiker toe en laat mooi karamelliseren.

  3. Bak de schnitzels in hete arachideolie en 100 g boter mooi goudbruin.

  4. Stoom de krielaardappelen in de microgolfoven zoals aangegeven op de verpakking.

  5. Bak de bloemkool en aardappelen in wat boter. Kruid met peper en zout. Werk af met fijngehakte peterselie.

  6. Schik het vlees in het midden van het bord. Dresseer de uiringen, aardappelen en bloemkool errond.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit