Schuimomelet met kruiden

deba255bc2ab429aaffe4a6c1cba963b1fe40fd92961a7970b333ce1624ff0fd.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Splits de eieren in eiwit en dooier. Let op dat er geen eidooier bij het eiwit komt, anders krijg je het eiwit niet stijfgeklopt.

  2. Klop de eiwitten stijf in een propere, ontvette kom met een garde of mixer. Klop de eidooiers met peper en zout schuimig in een andere kom.

  3. Hak de kruiden fijn en meng door het eidooiermengsel.

  4. Spatel de stijfgeklopte eiwitten luchtig door het dooiermengsel. Roer niet, want dan gaat de lucht eruit.

  5. Verwarm de olijfolie in een pan. Giet het eimengsel erin en laat op lage stand stollen gedurende ± 10 minuten.

  6. Serveer warm.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit