Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Ingrediënten: 600.0 g Spar gemengd gehakt 1.0 eidooiers
Meng de eidooier door het gehakt en kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol 10 à 12 balletjes van het gehakt. Leg in een ingevette ovenschotel en bak 30 min in de oven.
-
Ingrediënten: 1.0 uien
Pel de ui en snij in ringen van 1 cm breed.
-
Ingrediënten: 2.0 el country potatoeskruiden 3.0 el boter
Bak de ui op een zacht vuur goudbruin in boter. Roer de country potatoeskruiden erdoor.
-
Ingrediënten: 400.0 g Spar bloemige aardappelen 1.0 ijsbergsla's 100.0 g Boni zure room
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken, kook gaar, giet af en stamp fijn. Roer de sla en zure room erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Ingrediënten: 1.0 sjalotjes
Pel de sjalot en snipper fijn. Bak glazig in wat boter.
-
Ingrediënten: 35.0 g tomatenpuree 1.0 kl paprikapoeder 250.0 ml passata 50.0 ml tomatenketchup
Voeg het paprikapoeder en de tomatenpuree toe en roer goed door. Blus met de tomatenpassata en ketchup.
-
Ingrediënten: 3.0 el worcestershiresaus 0.5 runderbouillonblokjes
Verkruimel het bouillonblokje erover en giet de worcestersaus erbij. Laat 15 min rustig pruttelen op een zacht vuur zonder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer de slastoemp met de gebakken balletjes en tomatensaus. Werk af met enkele uienringen.
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven