Kan allergenen bevatten.
Snij 16 fijne smalle plakjes van het rundvlees. Hou apart. (*)
Hak de augurkjes fijn. Hou apart.
Snij met een broodmes 16 evenwijdige insnijdingen in het brood. Snij voor 2⁄3 in de diepte, niet helemaal door dus.
Bestrijk de plakjes rundvlees rijkelijk met de pesto. Duw deze voorzichtig in de inkepingen van het brood, zonder deze te scheuren.
Bestrijk de bovenzijde van het brood met de pickles.
Bak het ciabattabrood af volgens de aanwijzing op de verpakking.
Haal uit de oven en strooi de fijngehakte augurken erover.(*) Je kan ook sneetjes rosbief bestellen bij je Spar.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven