Allergenen

Selder en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de dag voordien alle groenten. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Pel de uitjes. Snij de komkommer, boontjes en bleekselder in kleine blokjes. Doe alles in een kom en bestrooi de groenten met zout. Laat 1 nacht in de koelkast trekken.

  2. Laat de groenten de volgende dag goed uitlekken. Breng de wijnazijn met het vierkruidenpoeder aan de kook. Laat even doorkoken en giet de azijn door een zeef.

  3. Meng de mosterd met de maïzena, gember, kurkuma en de ingekookte azijn. Roer tot je een dikke pasta bekomt.

  4. Doe deze pasta in een pan... ... en voeg de groenten, rest van de azijn en de suiker toe. Roer goed, breng aan de kook en laat 30 minuten zachtjes koken.

  5. Verdeel de bereiding over verschillende potjes en sluit ze hermetisch af. Zet in de koeling en wacht minstens 1 maand alvorens te openen.