Spicy homemade teriyaki

Spicy homemade teriyaki

Allergenen

Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.

  2. Pel en pers de look.

  3. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Snipper de chilipepers met de zaadjes fijn.

  5. Meng de sherry met de sojasaus, honing, gember, look en chilipeper.

  6. Snij de kipfilet in blokjes.

  7. Verwarm de wok. Voeg een scheut olie toe en roerbak de wokgroenten tot ze gaar, maar nog knapperig zijn. Haal ze uit de wok en hou warm.

  8. Voeg een scheut olie toe in de wok en bak de kippenblokjes goudbruin op een hoog vuur.

  9. Zet het vuur laag en giet de saus erover. Laat inkoken tot het vocht verdampt is en de kip een mooi, glanzend laagje heeft.

  10. Verwarm de woknoedels in de microgolfoven met 2 el water.

  11. Serveer de kip op de noedels, samen met de groenten.