Spinaziecrème met gebakken patatjes, fishsticks en tartaar

4f2be100bc35c11b09b7b6417a08f43b664dbf7a1dc12db2e91cfd2c76d12005.jpg

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 6.0 Spar eieren

    Kook de eieren 8 min en pel ze.

  2. Ingrediënten: 1.0 kg vastkokende Spar aardappelen

    Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken, kook gaar in gezouten water, giet af en laat wat afkoelen.

  3. Tartaarsaus

    Ingrediënten: 1.0 Spar eieren 100.0 g Boni zure room 100.0 g Boni mayonaise 0.5 bosjes bladpeterselie 0.25 bosjes bieslook 2.0 takjes dragon 2.0 kl Boni kappertjes

    Snipper de platte peterselie, bieslook, dragonblaadjes en kappertjes fijn. Plet ei fijn en meng met de mayonaise, zure room, kappertjes en groene kruiden. Kruid met zwarte peper en zout.

  4. Ingrediënten: 800.0 g Spar jonge spinazie 5.0 Spar eieren 100.0 ml Boni room Spar boter

    Verhit wat boter in een kookpot. Laat de spinazie al roerend slinken op een heet vuur. Blus met de room. Voeg de overige eieren toe en mix tot een crème. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Verhit wat boter in een antikleefpan, bak de aardappelen goudbruin en kruid met zwarte peper.

  6. Ingrediënten: 600.0 g fishsticks

    Bak de fishsticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  7. Serveer de gebakken aardappelen met de spinaziecrème, fishsticks en tartaarsaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................