Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees eerst in reepjes en vervolgens in stukjes met een vlijmscherp mes. Hak tot het vlees echt fijngehakt is.
-
Doe het gehakt vlees in een mengschaal.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de augurkjes en kappertjes heel fijn.
-
Meng de sjalot, augurkjes en kappertjes onder het vlees.
-
Spoel de peterselie, zwier goed droog en snipper de blaadjes heel fijn. Voeg een deel van de peterselie toe aan het vleesmengsel.
-
Schep enkele el mayonaise bij de vleesbereiding tot ze smeuïg genoeg is.
-
Voeg een scheutje worcestersaus en tabasco toe. Kruid met peper en zout.
-
Meng alles goed.
-
Zet een ring op het bord en duw de tartaar in de ring. Druk goed aan. Verwijder de ring.
-
Bak ondertussen de verse frietjes op 180°C.
-
Verdeel de gemengde sla op de borden en werk af met de gebakken frietjes en nog wat extra mayonaise.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven