Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het stokbrood middendoor en haal er voor een knapperige pizza wat broodkruim uit. Snij het stokbrood in stukken afhankelijk van hoe groot je de pizza’s wil maken.

  2. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Snij de fetakaas in stukken. Snij de olijven in stukjes. Laat de artisjokharten uitlekken en snij middendoor. Pluk de blaadjes basilicum. Snij de tomaten in plakjes.

  3. Leg de stukken stokbrood op de warme grill van de barbecue en laat kleuren.

  4. Besmeer de gegrilde stukken met een dun laagje tomatensaus.

  5. Bedek met schijfjes tomaat, uiringen en artisjokharten. Versier met enkele blaadjes basilicum. Werk af met wat feta of geraspte kaas. Besprenkel met wat olijfolie langs de randen, zo wordt het knapperig.

  6. Rooster de stokbroodpizza’s ± 7 minuten onder de grill tot de topping heet en lichtbruin is en de kaas wat gesmolten is.

  7. Serveer onmiddellijk.