Stoofpotje van konijn & rozemarijn
                    
                    
                Mosterd , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Verwarm de oven voor op 210°C.
 - 
                    
                    
Meng de mosterd met de arachideolie in een kom en wentel er de stukken konijn in.
 - 
                    
                    
Verhit de olijfolie in de stoofpot. Bak de stukken konijn aan alle kanten aan.
 - 
                    
                    
Voeg de gevogeltefond, witte wijn, fijngesnipperde teentjes look en peperbolletjes toe. Kruid het vlees met peper en zout.
 - 
                    
                    
Zet het deksel op de pot en zet gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven.
 - 
                    
                    
Check of het vlees zacht is en laat anders nog iets langer garen.
 - 
                    
                    
Serveer met natuuraardappelen, jonge worteltjes en boontjes.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders