Stoofpotje van konijn & rozemarijn

416bb6ccb58b4c66a8446f358d0854f8507bff937e18aedebb70ef1d51d0e6bf.jpg

Allergenen

Mosterd, Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Meng de mosterd met de arachideolie in een kom en wentel er de stukken konijn in.

  3. Verhit de olijfolie in de stoofpot. Bak de stukken konijn aan alle kanten aan.

  4. Voeg de gevogeltefond, witte wijn, fijngesnipperde teentjes look en peperbolletjes toe. Kruid het vlees met peper en zout.

  5. Zet het deksel op de pot en zet gedurende 45 minuten in de voorverwarmde oven.

  6. Check of het vlees zacht is en laat anders nog iets langer garen.

  7. Serveer met natuuraardappelen, jonge worteltjes en boontjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit