Lactose , Melk , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Ananas
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en de ananas en snij in kleine dobbelsteentjes.
-
Verwarm wat sesamolie in een wok en bak de ananasblokjes. Voeg de mango toe en overgiet met wat honing. Laat dit geheel karamelliseren.
-
Meng voor de syllabub de wijn met het citroensap en de suiker. Roer tot alle suiker is opgelost.
-
Voeg de room toe en klop tot het mengsel stevig is. (Gebruik geen mixer, anders is de kans groot dat je klonters krijgt).
-
Vul de bodem van de glazen met het gekaramelliseerd fruit en giet de syllabub erbovenop. Zet in de koelkast om af te koelen.
-
Werk net voor het opdienen af met nog wat extra gekaramelliseerde ananas en mango.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven