Eieren, Vis, Gluten, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het wit van de prei in lange slierten (tagliatelle).
-
Breng gezouten water aan de kook.
-
Blancheer de preislierten 2 min in het kokende water. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
-
Breng water aan de kook en kook de eieren 5 min. Giet ze af en laat afkoelen. Pel ze en snij doormidden.
-
Meng de mosterd, honing, roomkaas en een scheutje zonnebloemolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Warm de friteuse voor op 180°C.
-
Roer de maïzena onder de bloem. Voeg de eidooier en het spuitwater toe. Klop tot een glad beslag.
-
Pel de sjalot en snij in ringen.
-
Haal de ringen door het beslag en frituur onmiddellijk tot ze goudbruin zijn.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Toast de sneden toastbrood en snij elke snede in 4 puntjes.
-
Schik de forel op een bord. Serveer met de preitagliatelle en ½ eitje. Werk af met de uienringen, het toastbrood, de mosterdsaus en de waterkers.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven