Tartaarhartjes met kwarteleitje

eb00c3aa461f5b4fa9f47f95778069252a5d005bd2847ee61cb0486a8fef33cb.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose, Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vlees met een scherp mes in heel kleine blokjes. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Snij de olijven en augurkjes in plakjes, de ansjovis in stukjes en de lente-uitjes en bieslook in ringetjes.

  3. Was en droog de kwarteleitjes.

  4. Druk het vlees in een hartvorm op gekoelde borden. Snij met een snelle beweging en een scherp mes het kapje van de kwarteleitjes en plaats ze op de tartaar. Schik de overige ingrediënten er in schaaltjes rond. Geef nog een draai met de peper- en zoutmolen.

  5. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit