Tarte tatin met peer, noten en geitenkaas

Tarte tatin met peer, noten en geitenkaas

Allergenen

noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snij ze in 8 partjes. Hak de walnoten grof.

  3. Verwarm een scheut olijfolie in de tarte tatin pan. Strooi de walnoten erin en schik de partjes peer erop. Besprenkel met de wijn. Laat 5 à 10 minuten op een laag vuur garen. Haal de pan van het vuur.

  4. Rol het bladerdeeg open en dek de peertjes af met het deeg. Stop de deegranden stevig onder de peren. Bak in 30 minuten goudbruin en krokant.

  5. Snij de randen los en plaats een bord op de vorm. Draai met beide handen in één beweging om en haal de pan weg.

  6. Laat even afkoelen. Kruid met versgemalen peper. Werk af met stukjes geitenkaas.