Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Reinig de prei en snij in ringen van 3 cm. Was de aardappelen en snij in fijne plakjes.
-
Doe de boter, olijfolie en honing in een diepe bakpan met antiaanbaklaag en laat zachtjes smelten.
-
Schik de preiringen in de pan en bedek met een laagje plakjes aardappel. Kruid met peper en zout.
-
Leg het bladerdeeg over de groenten en duw goed aan. Snij met een scherp mes enkele inkervingen in het deeg.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 25 tot 30 minuten bakken tot het deeg mooi gekleurd en gaar is. Ook de prei zal binnenin gaar zijn.
-
Haal uit de oven en laat 10 à 15 minuten afkoelen.
-
Draai de tarte tatin om en schik op een bord.
-
Werk af met de geitenkaas en plukjes verse tijm. Besprenkel met wat extra olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven