Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg het bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier.
-
Prik een paar gaatjes met een vork in het bladerdeeg. Laat een rand vrij van 4 à 5 cm.
-
Beleg het bladerdeeg met de restjes en veenbessenconfituur. Laat terug een rand vrij van 4 à 5 cm.
-
Plooi de rand van het bladerdeeg over de vulling. Druk goed aan.
-
Bestrijk de rand met losgeklopt ei en besprenkel met hennepzaadjes.
-
Verdeel de Parmezaanse kaas over de vulling en besprenkel met olijfolie.
-
Kruid de tartiflette met peper en zout.
-
Bak in de oven op 200°C in ± 25 min.
-
Serveer warm of koud.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven