Winterse garnituur

Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de spitskool fijn. Doe een klont boter in een gietijzeren pot en schep ½ van de spitskool erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel ½ van de spekblokjes erover en voeg daarna de resterende spitskool en spekblokjes toe. Leg enkele plakjes boter erover en kruid. Dek de pot af en zet 1 u in de oven.
-
Breng een ruime pot water aan de kook en blancheer de bloemkool. Beboter de bloemkool, kruid met peper, zout en nootmuskaat, en laat verder garen in de oven.
-
Schil de knolselder en pastinaken en snij in partjes. Bestrijk met olie, kruid met peper en zout, en gaar in de oven.
-
Schik de verschillende groenten op een serveerschotel en zet samen met de hoofdschotel op tafel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders