Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- December
- Februari
- Januari
- Maart
- Groenten
- November
Aardpeer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de raclettekaas in reepjes.
-
Schil de groenten en aardappelen en snij ze in plakjes. Blancheer ze beetgaar in groentebouillon. Laat uitlekken en hou warm.
-
Stoof de sjalotjes aan in boter. Voeg spekreepjes, laurier, tijm en rozemarijn toe. Besprenkel met groentebouillon. Breng op smaak met versgemalen peper.
-
Wrijf een ovenschaal in met boter en look. Schik een laag gemengde groenten en aardappelen op de bodem. Schep de spekmengeling erover en bedek met de helft van de kaasreepjes.
-
Schik de rest van de groenten erop. Overgiet met de room en bedek met de rest van de kaasreepjes.
-
Plaats in een voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn en de kaas mooi bruin kleurt.
-
Tip: laat voor een vegetarische versie de spekreepjes achterwege.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven