Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de bloem in de keukenmachine. Los de gist op in lauw water en voeg geleidelijk aan de bloem toe. Voeg dan zout en boter toe en kneed 5 à 10 minuten tot een elastisch deeg. Vorm het deeg tot een bol, dek af met een doek en laat op een warme plaats 30 minuten rijzen.
-
Snij intussen de verschillende soorten kaas in kleine blokjes, het vlees in reepjes en de eieren in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Druk de lucht uit het deeg. Druk het deeg plat en vouw weer dicht. Dek af en laat nogmaals 30 minuten rijzen.
-
Bestrooi het werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot ½ cm dikte.
-
Verdeel de blokjes kaas, het vlees en de eieren over het deeg. Kruid met versgemalen zwarte peper en rol het deeg op.
-
Vorm een tulband, dit kan in een bakvorm of op de bakplaat. Bestrijk het deeg met olijfolie. Plaats de tortano 40 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven