Uiensoep met kaascroutons

e84a7a9ba4dcde83d5ac31b3ba4d154716d679a22218929b66e85c7d2db91bf1.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snij de uien en lente-uitjes in fijne reepjes. Stoof aan in 1 el boter. Kruid met peper, zout, tijm, laurier en 1 geperst knoflookteentje.

  2. Schil de aardappel en rasp grof. Voeg de aardappel bij de uien, overgiet met het water en voeg de runderbouillonblokjes toe.

  3. Laat 20 à 25 min koken. Mix kort zodat er nog stukjes ui zichtbaar zijn, maar je toch een gebonden soep krijgt. Kruid eventueel nog bij met peper en zout.

  4. Snij 1 teentje look doormidden en strijk uit over de sneetjes stokbrood. Besmeer het stokbrood met boter en beleg met gemalen kaas. Bak onder de grill tot de kaas smelt en begint te kleuren.

  5. Werk de soep af met peterselie en de grote kaascrouton.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit