Varkenskroon moelleux op Italiaanse wijze met gnocchi

Varkenskroon moelleux op Italiaanse wijze met gnocchi

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dragonpesto: pel het teentje look. Mix de dragon en peterselie met de zadenmengeling, pecorino, look en olijfolie glad in de blender. Meng de zure room eronder. Kruid met grof zout en peper.

  2. Slaatje: kleur de amandelschilfers in een koekenpan zonder vetstof. Snij de sinaasappel in kleine stukjes.

  3. Snij de courgette in plakken en gril in een grillpan of op de barbecue.

  4. Pel de sjalot en snipper fijn. Stoof samen met de artisjok aan.

  5. Voeg de bonen en courgette toe.

  6. Werk af met gekleurde amandelschilfers en partjes sinaasappel.

  7. Serveer het slaatje in een blaadje little gem en rasp de Parmezaanse kaas er genereus over.

  8. Kook de gnocchi 2 min in kokend water.

  9. Giet af en roer er de dragonpesto over.

  10. Bak het vlees in bruine boter. Laat 4 min verder garen in de oven op 180°C of bak op de barbecue.

  11. Haal uit de oven of van de barbecue en laat 4 min rusten.

  12. Schik het vlees op het bord en schep de gnocchi en het slaatje erbij.

  13. Werk af met wat kerstomaatjes en een takje rozemarijn.