Verloren brood met mangopudding

1d24294e698e7e654089c378d1eaf5016c593f6d177f16ea846aa1448fa05abc.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bereid de mangopudding: Schil de mango en snij ½ mango in kleine blokjes. Doe een beetje melk in een kopje en meng daarin de inhoud van het zakje, tot er geen klonters overblijven. Voeg de suiker en de mangoblokjes bij de rest van de melk en breng aan de kook.

  2. Neem de kokende melk van het vuur en mix. Giet, onder voortdurende roeren, de oplossing van melk en poeder in. Zet opnieuw op het vuur en laat, al roerend, nog 1 minuut doorkoken

  3. Giet de mangopudding in een schaaltje en laat in de koelkast afkoelen en opstijven.

  4. Doe de melk, suiker en eieren in een kom en klop los. Dompel de stukken brood in het eimengsel.

  5. Verhit een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak het verloren brood goudbruin.

  6. Snij de andere helft van de mango in fijne stukjes.

  7. Zet een deel van het verloren brood op het bord. Doe de mangopudding in een spuitzak en spuit een mooie laag op het verloren brood. Dek af met de andere helft van het verloren brood. Versier met stukjes mango.

  8. Spuit de rest van de mangopudding op het bord.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit