Verse zalmsalade met sinaasappel

08156c3728bb5f8fc46abe5deb5864d1bf4fd9b83bc68c801b856f01584d79ba.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pocheer de zalm net gaar in kokend water. Laat hem uitlekken en trek in stukken.

  2. Reinig de venkel en schaaf hem fijn. Pel de ui en snij in flinterdunne ringen.

  3. Trek zeste van 1 sinaasappel. Snij de schil van beide sinaasappels tot op het vruchtvlees en snij met een scherp mesje de partjes van tussen de witte vliesjes (= peler à vif). Vang het sap op en knijp de rest van de sinaasappel er over uit. Meng 2 eetlepels sap met de yoghurt en roer erdoor.

  4. Meng de sinaasappelzeste door de yoghurt. Breng verder op smaak met peper en zout.

  5. Schep de veldsla, waterkers, sinaasappelpartjes, venkel en uiringen door elkaar. Verdeel over de borden en schik de stukken zalm erop. Werk af met de dressing, versgemalen zwarte peper en plukjes dille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit