Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Was het preiwit en snij fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Smelt 30 g geklaarde boter in een kookpot. Bak de ui en look glazig.
-
Roer het preiwit erdoor. Voeg de aardappelen en het kruidentuiltje toe. Blus met de kippenbouillon en melk.
-
Breng aan de kook en laat 15 min rustig sudderen.
-
Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep fijn.
-
Roer de worcestersaus erdoor en kruid met witte peper en zout.
-
Laat afkoelen.
-
Klop de room tot yoghurtdikte en plaats koel tot gebruik.
-
Boen de aardappelen schoon. Stoom of kook ze in 15 min gaar.
-
Snij de gerookte forel in stukken.
-
Snij de roosjes van de broccoli en kook of stoom ze 5 min.
-
Serveer de soep koud in een bord.
-
Verdeel de krieltjes, stukjes forel en broccoli erover. Werk af met wat slagroom, enkele druppels gesmolten en geklaarde boter, wat cayennepeper en takjes bieslook.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven