Vietnamese gehaktballetjes

8a346712a9336c93d59f39fd6b301b1dc264127fcd2fc3bf539dd96d96ce226d.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Eieren, Gluten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de garnalen, verwijder het darmkanaal en hak fijn.

  2. Schil de gember en rasp fijn. Hak de helft van de koriander en bieslook fijn. Pel de sjalotten en look. Snipper de sjalotten, lenteui, chilipeper en look fijn.

  3. Meng alles met het gehakt. Voeg de panko, eieren, limoensap en sojasaus toe. Meng goed. Kruid met peper en zout.

  4. Maak 12 balletjes. Snij 6 citroengrasstengels overlangs en steek door elk balletje een stengel. Leg alle balletjes in een ovenschaal.

  5. Bak in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 15 minuten.

  6. Serveer met de gourmetsalade en de rest van de koriander en bieslook. Werk af met de limoenzeste.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit