Walnotentaart

0e123ac6631c0f9ff5bca4a71ebc90cebe7a0ac4a199dd9f7a4af8c17df787df.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Bekleed de vorm met het deeg. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem. Bedek met een laagje bakpapier en vul met steunvulling (vb. gedroogde erwtjes of bakbonen). Bak de bodem 15 minuten blind. Haal uit de oven en verwijder het bakpapier met steunvulling.

  3. Hak de walnoten grof.

  4. Breng de room samen met de suiker en honing aan de kook. Voeg de gehakte walnoten samen met de boter en een mespunt zout toe. Laat dit enkele minuten zachtjes koken.

  5. Laat de vulling iets afkoelen en stort op het voorgebakken deeg.

  6. Plaats de taart eerder onderaan de oven. Bak goudbruin en gaar in 40 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit