Macadamianotentaart

8Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • 125 g bruine suiker
  • 225 ml agavesiroop
  • 3 grote Spar eieren
  • 3 el Spar ongezouten boter
  • 1 kl vanille-extract
  • 1 verpakking bladerdeeg
  • 230 g Spar ongezouten macadamianoten
Recept

1. Verwarm de oven voor op 165°C.
2. Meng de suiker, agavesiroop, eieren, boter en vanille-extract in een grote kom.
3. Rooster de macadamianoten even kort aan.
4. Bedek de vorm met het bladerdeeg. Druk het overal aan en duw de opstaande randen naar binnen toe.
5. Vul de taartbodem met noten. Giet het suikermengsel over de noten.
6. Bak de taart ± 45 min in de voorverwarmde oven.
7. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.

< naar recepten