Winterse minestrone

0306bafa26ac7fb8753325f3e65df7189e4f35dc9941bce958ab0006fc4212cc.jpg

Allergenen

Selder, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de harde nerven uit de savooibladeren en het blad in fijne reepjes.

  2. Schaaf de witte kool fijn. Schil de wortelen en aardappelen. Snij beide in kleine blokjes.

  3. Snij de courgettes in blokjes en de selderstengel in stukjes.

  4. Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan. Stoof hierin de uisnippers. Voeg selderstukjes, wortel- en aardappelblokjes en looksnippers toe. Laat enkele minuten stoven. Voeg tijm, salie, peterselie en laurier toe en overgiet met kippenbouillon.

  5. Roer de tomatenpuree erdoor en breng aan de kook.

  6. Voeg de courgetteblokjes en witte kool erbij en laat garen.

  7. Blancheer intussen de savooireepjes beetgaar in licht gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water zodat ze mooi groen blijven

  8. Spoel de witte en rode bonen. Laat ze uitlekken en voeg bij de soep. Laat de soep doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.

  9. Schep de savooireepjes er door. Verdeel de soep over kommen en werk af met ½ koffielepeltje pesto en Parmezaanschilfers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit