noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de diepvriesgroenten in een diepe pan met 2 l water.
-
Voeg 1 el olijfolie en de bouillonblokjes toe.
-
Kruid met peper en zout en breng aan de kook. Laat 10 min zachtjes pruttelen.
-
Voeg de vermicelli toe en laat nogmaals 10 min zachtjes koken.
-
Giet de bonen af en spoel onder koud water. Voeg de bonen bij de soep.
-
Laat de bonen en de balletjes opwarmen in de soep.
-
Werk de soep af met fijngehakte peterselie.
-
Erwtjestapenade: rooster de amandelschilfers in een droge pan.
-
Doe de amandelschilfers, diepvrieserwtjes, Parmezaanse kaas, het teentje look en 4 el olijfolie in een foodprocessor en mix tot een puree. Kruid af met peper en zout. Laat op kamertemperatuur komen.
-
Snij de ciabatta in plakken en bak goudbruin in een pan met olijfolie.
-
Besmeer de crostini met de erwtjestapenade en serveer bij de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven